Kasvovesi ja sen merkitys ihonhoidossa

Moni meistä käyttää puhdistusainetta, kasvovoidetta ja silmänympärysvoidetta kasvojenhoidossa päivittäin. Me kaikki tiedämme, kuinka tärkeää on puhdistaa kasvojen iho ja ravita sitä oikealla voiteella. Monet unohtavat kuitenkin kasvoveden, jota olisi myös hyvä käyttää päivittäin.

Kasvovettä ei sovi rinnastaa kasvojen puhdistusaineeseen tai micellar-veteen, koska sitä ei ole tarkoitettu kasvojen ihon puhdistamiseen. Kasvoveden tarkoitus on elvyttää ihoa ja valmistella iho seerumille tai voiteelle. Kosteutettu iho imee aktiiviset ainesosat paremmin ja kosteuttaa sen syvempiä kerroksia.

Ihon luonnollinen pH-arvo on 5,5-5,9 ja veden vaikutuksesta tämä arvo voi kohota. Ihon pinnan pH:n nousu luo erinomaisen kasvualustan bakteereille.

Kasvovesi ei ainoastaan auta kosteuttamaan ihoa ja palauttamaan sen pH-arvoa, vaan myös supistaa ihohuokosia. Tämä on tärkeää huomioida jos sinulla on rasvainen tai sekaiho. Vaikka kasvovettä ei ole tarkoitettu ihon puhdistamiseen, se auttaa silti poistamaan jäljellä olevaa likaa. Joskus jopa hyvin perusteellinen kasvojen ihon puhdistus jättää likaa, joka tukkii huokoset.

Kasvovesi auttaa myös kuivaa ihoa; tasoittaa, kosteuttaa ja auttaa ihoa uusiutumaan nopeammin. On myös tärkeää valita oikeanlainen kasvovesi, sillä jokaisella on erilainen vaikutus. Laadukkaan kasvoveden tulisi sisältää aloeta, glyseriiniä, vitamiineja ja muita hyödyllisiä aineita, jotka auttavat elvyttämään kasvojen ihoa ja säätelemään sen PH-arvoa.

Kasvovesi elvyttää ja kiinteyttää kasvojen ihoa täydellisesti. Siksi sitä suositellaan käytettäväksi sekä aamulla, että illalla.

Shopping Cart