Luonnon lahja

Tuhansien vuosien ajan luonto on antanut meidän nauttia kasvien lukemattomista voimavaroista. Kasvit ja niiden parantavat ominaisuudet ovat jo pitkään auttaneet ihmistä säilyttämään terveyden, nuoruuden ja kauneuden.

Kuvittele mielessäsi suuri niitty täynnä tuoksuvia kukkia ja yrttejä. Ihminen kulkee varovasti niityn ympäri, kyykistyy ja haistelee kukkia ja koskettaa yrttien lehtiä. Hän poimii varovasti pyöreästä pensaasta sinertävän violetin kukan varsineen ja asettaa sen koriinsa. Tätä kasvia hän hauduttaa kuumassa vedessä ja juo sitä koko syksyn ja talven ajan, jotta ei sairastuisi kylmän kauden aikana. Tämä kasvi saa pian nimen timjami.

Siirrytään lämpimälle alueelle – ihminen matkustaa varovasti tiheän trooppisen, vehreän metsän läpi. Täällä luonto antaa hänelle paljon aurinkoa, joten hänen ihonsa on aina kuiva ja palanut. Hän pysähtyy, leikkaa kookospähkinän ja laittaa sen koriin. Kun hän tulee kotiin, hän leikkaa sen kahtia, pesee sen ja asettaa sen paahtavan auringon alle. Kun vapautunut öljy on kerätty, sitä levitetään koko keholle, jolloin se kosteuttaa ihoa ja suojaa sitä auringon kuumuudelta

Näistä tapahtumista on paljon aikaa. Nykyaikaisen ihmisen ei enää tarvitse huolehtia kasvien keräilystä tai keittojen tai kosmetiikan valmistamisesta. Tähän tuskin olisi aikaakaan, sillä käymme läpi historian ehkä dynaamisinta ajanjaksoa ihmiselämän kannalta.

Nopeasti etenevä tiede on antanut kosmetiikkateollisuudelle mahdollisuuden kehittää tuotteita, jotka valmistetaan nopeammin, jolloin haluttu tulos saavutetaan lyhyemmässä ajassa ja pienemmillä kustannuksilla. Kaikki tämä on tietenkin erittäin kätevää, mutta on myönnettävä, että nykyään kosmetiikasta on tullut erilaisten kemikaalien, luonnottomien hajusteiden ja säilöntäaineiden sekoitus. Siksi on erittäin ilahduttavaa, että  viime aikoina on palattu luonnonkosmetiikkaan, jonka filosofia ja tuotanto perustuvat luonnon osoittamaan harmoniaan, sen aarteisiin ja muinaisten ihmisten viisauteen ja tietämykseen.

Luonnonkosmetiikan tukija Nature’s secrets kehottaa ihmistä hidastamaan elämäntahtia, kääntymään takaisin luonnon puoleen, hengittämään syvään ja nauttimaan luonnon anteliaisuudesta.

Ole terve ja kaunis käyttämällä kehollesi vain luonnonkosmetiikkaa. Hengitä hitaasti luonnonkosmetiikan aitoja, luonnollisia tuoksuja ja arvosta luonnonkosmetiikan myönteisiä pitkäaikaisia vaikutuksia kehoosi ja sieluusi.

Shopping Cart