Miten parantaa kasvojen ihon kuntoa nopeasti ja tehokkaasti?

Kasvonaamio on ylimääräinen ihonhoitotuote, jota tulisi käyttää useita kertoja viikossa. Se poistaa ylimääräistä rasvaa, supistaa ihohuokosia, kosteuttaa kuivaa ihoa ja kirkastaa pigmenttiläiskiä. Naamio parantaa kasvojen rakennetta, silottaa ryppyjä ja edistää ihon uudistumista. On kuitenkin tärkeää valita oikea naamio niin, että siitäon enemmän hyötyä kuin haittaa. Esimerkiksi retinolia tai hedelmähappoja sisältävä kasvonaamio voi ärsyttää herkkää ihoa.

Nykyään kasvonaamioiden tarjonta on hyvin runsasta. Yleisimmin käytetty naamiotyyppi on voidemainen kasvonaamio.

Nature’s secrets -tuotesarjan voidemaiset ja täyteläisen koostumuksen omaavat naamiot tukevat ja suojaavat ihon rasvakerrosta ja sopivat näin ollen erityisen hyvin kylmään säähän. Naamio levitetään puhtaalle kasvojen iholle, sitä pidetään noin 20 minuutin ajan ja puhdistetaan sen jälkeen kasvoveden avulla tai huuhdellaan vedellä. Ylimääräinen kasvonaamio on aina pyyhittävä pois, muuten naamio voi tukkia ihohuokoset.

Kun valitset kasvonaamiota, kiinnitä huomiota sen koostumukseen. Kovat ainesosat, kuten kulta tai platina voivat antaa hetkellisesti iholle värisävyä, mutta pidemmän päälle kasvojen iho nauttii kun käytät ainesosia kuten aloe, kurkuma, kookos ja pellavansiemen.

Shopping Cart