Det mest mångsidiga botemedlet är Aloe gel.

Aloe on Sri Lankan arvostetuin kasvi sen ainutlaatuisten parantavien, ikääntymistä ehkäisevien, kosteuttavien, tulehdusta ehkäisevien ja solujen uudistumista edistävien ominaisuuksien vuoksi. Aloe-geelin on kliinisesti todistettu auttavan auringolle, tuulelle tai kylmälle altistuneen ihon palautumisessa.
Aloeta kutsutaan usein luonnolliseksi parantajaksi, koska:

  • Sillä on antibakteerinen vaikutus, se suojaa tulehdukselta ja on yksinkertaisesti korvaamaton palovammojen yhteydessä;
  • Kosteuttaa ihoa luonnollisesti, hoitaa sitä aknen, ekseeman ja psoriaasin yhteydessä;
  • Suojaa hiuspohjaa hilseilyltä ja hiusten päitä pullistumiselta;
  • Edistää haavan paranemista, parantaa verenkiertoa ja verisuonten kuntoa.
    Haluamme korostaa, että Aloe-geelimme Aloe95 on yksi maailman puhtaimmista luonnollisista sertifioiduista orgaanisista Aloe Vera -tuotteista, sillä 95 % tästä tuotteesta on orgaanista Aloe-kasvigeeliä. Loput 5 % tuotteesta koostuu luonnollisista, luonnossa esiintyvistä tai luonnon kanssa identtisistä aineista. Säilyttääksemme korkealaatuisen tuoreuden ja puhtauden, käytämme suoraan kasvista saatavaa aloe-geeliä lyofilisoidun aloe-jauheen sijasta.
    NATRUE-sertifikaatti todistaa sen luonnollisuuden ja ympäristöystävällisyyden!
Varukorg