Hur kan du snabbt och effektivt förbättra din ansiktshud?

Kasvonaamio on ylimääräinen ihonhoitotuote, jota tulisi käyttää useita kertoja viikossa. Se ratkaisee erityisiä iho-ongelmia: poistaa ylimääräistä rasvaa, supistaa huokosia, kosteuttaa kuivaa ihoa, kirkastaa pigmenttiläiskiä. Naamio parantaa kasvojen rakennetta, silottaa ryppyjä ja edistää ihon uudistumista. On kuitenkin tärkeää valita oikea naamio, jotta siitä ei ole enemmän haittaa kuin hyötyä. Esimerkiksi retinolia tai hedelmähappoja sisältävä kasvonaamio voi ärsyttää herkkää ihoa vakavasti.
Nykyään kasvonaamioiden tarjonta on hyvin runsasta – voitelu-, levy-, kupla-, kuorinta-, magneetti- ja vaahtomuovinaamioita. Tänään keskustelemme ehkä perinteisimmästä kasvonaamarityypistä – voidelluista naamareista.
Näin voitelevat, voidemaiset ja täyteläisen koostumuksen omaavat naamiot tukevat ja suojaavat ihon lipidibarrieria. Siksi ne sopivat erityisen hyvin kylmään säähän. Naamio levitetään yleensä puhtaalle kasvojen iholle, sitä pidetään noin 20 minuutin ajan ja puhdistetaan sen jälkeen kasvoveden avulla tai huuhdellaan vedellä. Muista, että ylimääräinen kasvonaamio on aina pyyhittävä pois, muuten naamio voi tukkia huokoset.
Kun valitset naamio sinun pitäisi aina kiinnittää huomiota sen koostumukseen, kova ainesosat, kuten kultaa tai platinaa voi antaa vain hetkellinen ihonväri, mutta pitkällä aikavälillä kasvojen iho on kiitollisempi sinulle, jos annat sen ottaa hyödyllisiä ainesosia aloe, kurkuma, kookos, pellavansiemen ja niin edelleen.

Varukorg