Naturens hemligheter är vägen till Litauen

On jo käynyt niin, että toukokuu oli joka vuosi lomakuukautemme. Pitkään epäröimättä päätimme, että matkamme määränpää olisi tällä kertaa Sri Lanka. Loppujen lopuksi tämä saari voi tarjota todellisen paratiisin kaikille matkailijoille – aurinko paistaa täällä ympäri vuoden, saarta ympäröivät ihanat rannat, joilla voit ottaa aurinkoa tai surffata, voit jopa kalastaa. Täällä on lukemattomia eksoottisia hedelmiä, joista kojut katkeavat sekä markkinoilla että kaduilla. Vihreitä ja näennäisesti kilometrien pituisia teeviljelmiä, villieläimiä, ihanaa ruokaa, maailman kauneimpia junareittejä, ystävällisiä paikallisia ja loputtomasti muuta. Siellä ollessamme totesimme yksimielisesti: ”Sri Lanka on saari, jossa luonnonmukaisuus yksinkertaisesti kukoistaa.” Toimme osan luonnollisuudesta kotiin – nämä olivat Nature’s Secretsin luonnonkosmetiikkaa, jonka ostimme uteliaisuudesta. Kun tulimme takaisin ja kokeilimme niitä kotona, tajusimme yhden asian – haluamme levittää tätä luonnollisuutta ja olla Nature’s Secrets -brändin edustaja Baltian maissa. Tänään tarjoamme sinulle mahdollisuuden kokeilla markkinoiden ainoita Intian valtameren helmestä valmistettuja luonnollisia kasvojen- ja vartalonhoitotuotteita.

Varukorg