Naturinspirerad naturkosmetik från Nature’s Secrets

Var naturens hemligheter kommer ifrån

Om du tittar ut i Indiska oceanen ser du en ljus smaragdgrön ö – vackra Sri Lanka.

Ön är förtrollande med sin tropiska grönska, den fantastiska mångfalden av flora och fauna och teplantagernas enorma storlek. Ön har odlat Hela Veda naturläkemedelssystem och ayurvedisk medicin som utvecklats av de gamla invånarna i mer än 5 000 år. Därför har Sri Lanka länge betraktats som en skattkammare för hälso- och naturbehandlingar. Mycket av kunskapen om växternas helande egenskaper har förts vidare från generation till generation och noggrant nedtecknats på palmblad.

Det var inte överraskande att det var i Sri Lanka som Nature’s Secrets, en naturlig kosmetika som är så väl anpassad till naturen, föddes.

Samarbete mellan natur och vetenskap

Ingredienserna som används för att göra vår kosmetika kommer från en kärleksfullt skapad och omsorgsfullt skött privat privat medicinsk örtträdgård. Denna magiska trädgård innehåller över 800 arter av medicinalväxter med extraordinära helande egenskaper.

Menar ni att en trädgård med medicinalväxter inte räcker för att producera kosmetika av hög kvalitet? Nature’s Secrets, en tillverkare av naturkosmetika, ber om hjälp för att se till att deras kosmetika är så högkvalitativ och effektiv som möjligt. Den magiska trädgården är ett växtforskningscenter som på ett skickligt sätt kombinerar den gamla befolkningens dokumenterade kunskap om Hela Vedas naturliga helande system och naturlig ayurvedisk medicin med dagens vetenskapliga kunskap om växter och deras helande egenskaper. Plant Research Centre utökar ständigt sin forskning i samarbete med ledande lokala och internationella forskningsinstitutioner. Alla dessa kontinuerliga forskningsprocesser och ständigt uppdaterade kunskaper garanterar effektiviteten hos Nature’s Secrets produkter.

Den tekniska sidan av kosmetikaproduktionen är inte bortglömd. Nature’s Secrets har de mest avancerade och hygieniska produktionsanläggningarna i Sri Lanka, som uppfyller europeiska GMP-standarder (Good Manufacturing Practices) och internationella ISO 9001- och ISO 14001-standarder.

Kosmetika utan grymhet

Nature’s Secrets, en tillverkare av naturkosmetika, tror på respekt och medkänsla för alla former av liv och är stolta över att kunna säga att inga djur har skadats i tillverkningsprocessen. Kosmetika testas inte och kommer aldrig att testas på djur.

Måttlig miljövänlighet

Nature’s Secrets, en tillverkare av naturkosmetika, strävar ständigt efter att skydda miljön genom en rad olika bevarande- och hållbarhetsmetoder. Tillverkaren är stolt över att vara det enda företaget som vunnit ett guldpris vid kosmetikaindustrins National Green Awards.

Sri Lankas viktigaste miljöutmärkelser:

  • Användning av förnybara energikällor
  • Rena och ekologiska produktionsprocesser,
  • En hållbar tillgång på växter,
  • Ekologisk avfallshantering,
  • Effektiv vattenrening och återanvändning,
  • Bevarande av värdefulla växter,
  • Upprätthållande av den ekologiska balansen.

En otrolig möjlighet

När du lär känna filosofin och värderingarna bakom Nature’s Secrets kosmetikaproduktion kanske du inte undrar varför vi, NATURES, har bestämt oss för att ta denna naturliga kosmetika från Sri Lanka till den litauiska marknaden.

Med dessa kosmetiska produkter vill vi förmedla vår kärlek till naturen och människokroppen.

Nature’s Secrets produkter har utvecklats med respekt för forntida folks kunskap, med hjälp av vetenskaplig kunskap, med stor omsorg om miljön och medkänsla för djur.

Våra produkter hjälper dig att återigen känna den verkliga, genuina och autentiska vården av din kropp.

Varukorg