Om oss

NATURE’S SECRETS kosmetikserie använder ingredienser direkt från Sri Lankas natur.

Med utgångspunkt i Ayurvedas gröna visdom tar sortimentet in naturens vitala ingredienser i skönhetsvården.

Familjen Kumarasinghe sammanförde vetenskap och natur på ön Sri Lanka för mer än ett halvt sekel sedan för att skapa Nature’s Beauty Creations, ett företag som syftar till att omvandla naturens överflöd till exklusiva, bioaktiva naturkosmetika.

NATURE’S SECRETS är en naturkosmetik som inspirerats av tusenåriga skönhetstraditioner för kropp och själ med hjälp av toppmodern kosmetisk teknik.

Huvudingredienserna i NATURE’S SECRETS kosmetika är naturliga oljor och extrakt från växter som odlas i Sri Lanka och som har lugnande, rengörande och återfuktande egenskaper.

NATURE’S SECRETS Natural-sortimentet har certifierats NaTrue av International Association of Natural and Organic Cosmetics. Kvalitetsförvaltningscertifikaten ISO 9001 och 14001 garanterar att företagets produkter är av oklanderlig kvalitet. Produkttillverkaren har fått pris för hållbar och ansvarsfull produktion, använder förnybara resurser och är starkt emot djurförsök. Alla botaniska produkter som används i kosmetiken odlas på ekologiska gårdar i Sri Lanka, är veganska och innehåller inga mineraloljor, parabener eller alkohol. Ett privat forskningscentrum som inrättats av tillverkaren utför regelbundet avancerad vetenskaplig forskning om de värdefulla växternas egenskaper.

NATURES.FI är en nätbutik som inspirerats av Sri Lankas natur, med målet att ge alla tillgång till den exotiska öns natur och dess skatter. Företaget är den enda distributören av NATURE’S SECRETS kosmetika i Finland och har ett nära samarbete med en tillverkare i Sri Lanka för att se till att alla produkter kommer till dig exceptionellt färska.

apie-mus-video
Gratis leverans

Beställningar över 50 euro levereras gratis.

apie-mus-video (1)
Varukorg