Tietoa meistä

NATURE’S SECRETS -ihonhoitosarja hyödyntää ainesosia suoraan Sri Lankan luonnosta.

Ayurvedan vihreään viisauteen pohjaava tuotesarja tuo luonnon elinvoimaiset ja monipuoliset ainesosat osaksi jokapäiväistä ihonhoitoa.

 

Kumarasinghen perhe yhdisti tieteen ja luonnon Sri Lankan saarella yli puoli vuosisataa sitten, jolloin syntyi yritys Nature’s Beauty Creations, jonka tavoitteena on muuntaa luonnon antimet eksklusiiviseksi, bioaktiiviseksi luonnonkosmetiikaksi.

NATURE’S SECRETS on vuosituhansia vanhojen kehon ja sielun kauneudenhoitoperinteiden innoittamaa luonnonkosmetiikkaa, jonka valmistuksessa hyödynnetään kosmetiikan nykyteknologiaa.

Sarjan pääainesosat ovat luonnonöljyjä, sekä Sri Lankassa viljeltyjen kasvien uutteita, joilla on rauhoittavia, puhdistavia ja kosteuttavia ominaisuuksia.

 

NATURE’S SECRETS ”Natural” -sarja on saanut Kansainvälisen luonnonkosmetiikan ja luomukosmetiikan yhdistyksen myöntämän NaTrue-todistuksen.  ISO 9001- ja 14001-laadunhallintasertifikaatit varmistavat yrityksen tuotteiden moitteettoman laadun. Tuotteiden valmistaja on palkittu kestävästä ja vastuullisesta tuotannostaan, käyttää uusiutuvia luonnonvaroja ja vastustaa voimakkaasti eläinkokeita. Kaikki kosmetiikassa käytetyt kasviperäiset tuotteet kasvatetaan Sri Lankan luomutiloilla, kosmetiikka on vegaanista eikä sisällä mineraaliöljyjä, parabeeneja tai alkoholia. Valmistajan perustama yksityinen tutkimuskeskus tekee säännöllisesti kehittynyttä tieteellistä tutkimusta arvokkaiden kasvien ominaisuuksista.

NATURES.FI on Sri Lankan saaren luonnosta inspiraationsa saanut verkkokauppa, jonka tarkoituksena on saada eksoottisen saaren luonnon henki ja aarteet kaikkien ulottuville. Yritys on ainoa NATURE’S SECRETS -kosmetiikan edustaja Suomessa, ja se tekee tiivistä yhteistyötä Sri Lankassa sijaitsevan valmistajan kanssa varmistaakseen, että kaikki tuotteet saapuvat sinulle poikkeuksellisen tuoreina.

apie-mus-video
Ilmainen toimitus

Yli 50 euron arvoiset tilaukset toimitetaan maksutta.

apie-mus-video (1)
Shopping Cart