Sertifikaatit

0001

NaTrue – Luonnonkosmetiikan ja luomukosmetiikan yhdistys

Nature’s Secrets on Sri Lankan ainoa kosmetiikkavalmistaja, jonka tuotantoperiaatteet ja tuotevalikoima on sertifioitu erittäin tiukkojen NATRUE-standardien mukaisesti. Tämä merkki on suuri haaste valmistajille, ja se myönnetään vain aidolle luonnonkosmetiikalle.

www.natrue.org

ISO 22716 – Valmistajan todistus hyvästä tuotantotavasta.

Kosmetiikan tuotannossa käytetään erittäin hygieenisiä laitteita, jotka täyttävät kosmetiikkatuotteiden hyvän tuotantotavan (GMP) kansainvälisen ISO 22716 -standardin vaatimukset.

ISO 9001: 2015 – laadunhallintajärjestelmän sertifiointi

Valmistaja on sertifioitu kansainvälisen ISO 9001:2015 -laadunhallintajärjestelmän mukaisesti. ISO 9001 -standardi edistää prosessimaista lähestymistapaa laadunhallintajärjestelmän kehittämiseen, käyttöönottoon ja toiminnan parantamiseen, jotta voidaan lisätä asiakastyytyväisyyttä asiakkaiden vaatimusten täyttämisessä.

ISO 14001: 2015 ympäristöjärjestelmän sertifiointi

Valmistaja on sertifioitu kansainvälisen ISO 14001:2015 -ympäristöjärjestelmän mukaisesti. ISO 14001 -standardi auttaa yrityksiä ottamaan vastuullisen lähestymistavan globaaleihin ja paikallisiin ympäristökysymyksiin, virallistamaan ympäristösitoumukset ja osoittamaan niiden toteuttamisen politiikkojen, tavoitteiden ja ympäristöohjelmien avulla.

Kansalliset vihreät palkinnot

Olemme ylpeitä siitä, että kosmetiikkavalmistaja Nature’s Secrets on saanut korkeimman kansallisen ympäristöpalkinnon kiertotalouden toteuttamisesta, Zero Water Waste -ohjelman toteuttamisesta vuodesta 2008 lähtien ja Sri Lankan luonnon monimuotoisuuden säilyttämisestä.

Shopping Cart