Platinum syväkosteuttava kasvovoide, 50 ml

47.90

Intensive Moisturizing Cream with Virgin Coconut Oil on kuivuuteen taipuvaiselle iholle monipuolisesti tehoava, syväkosteuttava täsmähoito. Erityisen kuiva iho tarvitsee jatkuvaa kosteutusta, joten tämä voide sisältää paljon kosteuttavia ja pehmentäviä ainesosia, jotka tehoavat pitkävaikutteisesti ja raviten ihoa sisältäpäin.

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Intensive Moisturizing Cream with Virgin Coconut Oil -intensiivisesti kosteuttava kasvovoide palauttaa kuivuuteen taipuvaisen ihon luonnollisen suojan antaen sille hehkua. Parantaa ja rauhoittaa kuivaa ihoa. Sisältää puhtaita, arvokkaita luomukookos-, oliivi- ja manteliöljyjä, jotka kyllästävät karheaa, kimmoisuutensa menettänyttä ihoa kosteuttaen ja raviten sitä sisältäpäin.

Sopii erityisesti: intensiiviseen ihon kosteutukseen

Keskeiset luonnolliset ainesosat: neitsytkookosöljy, manteliöljy, oliiviöljy.

Ihotyypille: kaikille ihotyypeille, erityisesti kuivalle iholle.

Käyttö: Levitä iholle ja hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt kokonaan.

Ingredients: Aqua (Purified Water), Cocos Nucifera (Organic Virgin Coconut) Oil, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Isopropyl Myristate, Glycerin, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, PEG-75 Lanolin, Sorbitol, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Caprylic/Capric Triglyceride & Sodium Acrylates Copolymer, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Parfum, Imidazolidinyl Urea, EDTA, Ceteareth-20, Polysorbate 80, Potassium Hydroxide, Carbomer

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart