Jalkavoide aloe veralla, 80 ml

14.90

Tämä voide hoitaa tehokkaasti halkeilevaa jalkojen ihoa ja suojaa kuivumiselta.

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Intensiivinen monikäyttöinen voide, joka sisältää runsaasti luonnollista aloe vera -geeliä. Parantaa halkeilevaa ihoa, pehmentää jalkoja, suojaa niitä kutinalta ja kuivumiselta. Poistaa tehokkaasti epämiellyttävän jalkojen hajun ja vähentää merkittävästi jalkojen ihon kuivuutta. Aloe vera rauhoittaa, kosteuttaa ja ravitsee ihoa. Jaloista tulee pehmeät, ravitut ja terveet.

Sopii erityisesti: jalkojen ihon pehmentämiseen.

Ihotyypille: kaikille ihotyypeille

Käyttö: Pese jalat, kuivaa ne hyvin ja levitä voidetta jalkoihin, varpaisiin ja kantapäihin. Hiero, kunnes voide on imeytynyt. On suositeltavaa käyttää voidetta päivittäin vähintään 2 viikon ajan.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: aloe vera, neitsytkookosöljy, oliiviöljy, mehiläisvaha.

Ainesosat: Aqua (puhdistettu vesi), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) lehtigeeli, Cocos Nucifera (neitsytkookosöljy), mehiläisvaha, setyylialkoholi, palmitiinihappo, steariinihappo, glyseriini, urea, isopropyylimyristaatti, propyleeniglykoli, glyseryylistearaatti, kapryylitriglyseridi & Natriumakrylaattikopolymeeri, hydrattu Olea Europaea (Olive) -hedelmäöljy, karbomeeri, fenoksietanoli, bentsoehappo, dehydroetikkahappo, salisyylihappo, EDTA, natriumhydroksidi, o-symen-5-oli, parfum, heksyylikinnamali, bentsyyli, butyylifenyylimetyylipropionaali, geranioli, eugenoli, bentsyylibentsoaatti, sitronelloli, CI 42090, CI 19140.

Miksi valita Nature’s Secrets?

Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren vuosituhansia vanhasta luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela veda -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys oon toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida planeettan ja sen ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja monet jatkuvat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla. National Green Award Gold:illa.
Yritys sitoutuu intohimoisesti edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision ”olla maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Aloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, ja  erityisesti sen tavoitteita #6 (puhdas vesi ja sanitaatio), #12 (vastuullinen kulutus ja tuotanto) ja #15 (elämä maalla) puitteissa.

Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin
 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart