Kasvojen puhdistusaine kurkumalla, 100 ml

16.90

Turmeric Cleanser -puhdistusaine on rikastettu aidon orgaanisen kurkuman parantavilla ominaisuuksilla. Lisäksi puhdistusaineen sisältämän sokeriruo’on luontainen glykolihappo uudistaa ja syväpuhdistaa kasvojen ihoa tehokkaasti. Puhdistaa, kosteuttaa ja jättää ihon säteileväksi.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kurkuma, jota kutsutaan myös ”kultaiseksi jumalattareksi”, on yksi tunnetuimmista ayurveda-ainesosista maailmassa. Kurkuman hyödylliset ominaisuudet johtuvat kurkumiinista, joka on bioaktiivinen komponentti ja jolla on sekä antioksidanttisia että anti-inflammatorisia ominaisuuksia. Kurkumatahnaa on perinteisesti käytetty myös haavojen parantamiseen sen rauhoittavien ominaisuuksien vuoksi, minkä ansiosta se edesauttaa myös aknen hoidossa.

Turmeric Cleanser on kevyt ja pehmeä kasvojen puhdistusaine, joka sisältää orgaanista kurkuma-uutetta. Kurkumalla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon kuntoa antaen sille luontaista hehkua. Tuote puhdistaa ihon hellävaraisesti, mutta tehokkaasti säilyttäen ihon kosteustasapainon. Sisältää lisäksi orgaanista neitsytkookosöljyä, joka rauhoittaa ja pehmentää ihoa. Kookosöljyn tunnetaan sisältävän luontaisesti antioksidanttina toimivaa E-vitamiinia, joka auttaa hidastamaan ihon ennenaikaista vanhenemista. Lisäksi kookosöljy sisältää lauriinihappoa, jolla on antimikrobisia ominaisuuksia.

Kurkuman luonnolliset hoitavat ominaisuudet puhdistavat ihoa ja tuotteen sisältämän orgaanisen sokeriruo’on syväkuoriva glykolihappo auttaa kirkastamaan ja uudistamaan ihoa. Ayurvedinen puhdistusemulsio poistaa syvälle juurtuneet epäpuhtaudet säilyttäen samalla kosteustasapainon ja tekee ihosta pehmeän ja hyvinvoivan.

Kurkuma estää mm. ihosoluja ns. paakkuuntumasta yhteen ja tukkimasta näin huokosia. Koska se on antiseptinen ja antibakteerinen, se edesauttaa pysäyttämään epäpuhtauksia aiheuttavien bakteerien kasvun. Lisäksi sen anti-inflammatoriset ominaisuudet edistävät nopeampaa paranemista rauhoittamalla jo tulehtuneita ihon alueita. Toinen kurkuman tärkeistä  eduista iholle on sen kyky tehostaa kollageenin tuotantoa ja saada iho uudistumaan luontaisesti.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: kurkuma, sokeriruoko, kookosöljy.

Soveltuu erityisesti: Ihon kirkastamiseen ja uudistamiseen

Ihotyyppi: normaali tai kuiva iho

Käyttöohjeet: Levitä puhdistusainetta kostutetuille kasvoille, hiero minuutin ajan ja huuhtele vedellä. Voidaan käyttää myös kuiville kasvoille kostuttamalla vanulappu puhdistusaineella ja puhdistamalla kasvot hellävaraisesti. Puhdistusaineen jälkeen on suositeltavaa käyttää iholle sopivaa kasvovettä.

Ingredients: Aqua (Purified Water), Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil, Curcuma Longa (Turmeric) Root Extract, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Extract, Stearic Acid, Cocamidopropyl Betaine, Cetyl Alcohol, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Glycerin, Parfum, Caprylic/Capric Triglyceride & Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Lactate, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, EDTA, Linalool, Amyl Cinnamal.

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?
Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistettiin modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteet numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä).
Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

1 arvio tuotteelle Kasvojen puhdistusaine kurkumalla, 100 ml

  1. Carla

    Ihana tuote

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart