Kasvojen puhdistusaine kurkumalla, 100 ml

21.90

Hellävarainen kermainen koostumus, joka on rikastettu aidon orgaanisen kurkuman parantavilla ominaisuuksilla, puhdistaa, kosteuttaa ja jättää ihon säteileväksi.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kevyt, kermainen kasvojen puhdistusaine, joka sisältää orgaanista kurkumauutetta. Kurkumalla on antioksidanttisia ominaisuuksia, jotka parantavat ihon kuntoa antaen sille luontaista hehkua. Puhdistaa ihon hellävaraisesti säilyttäen sen kosteustasapainon. Sisältää lisäksi orgaanisia kookos- ja sokeriruokoöljyjä, jotka rauhoittavat ja pehmentävät ihoa.

Soveltuu erityisesti: ihon hehkun palauttamiseen.

Ihotyyppi: normaali tai kuiva iho

Käyttöohjeet: Levitä puhdistusainetta vedellä kostutetuille kasvoille. Hiero noin 1 minuutin ajan ja huuhtele vedellä. Voidaan käyttää myös kuiville kasvoille kostuttamalla vanulappu puhdistusaineella ja puhdistamalla kasvot varovasti, kunnes vanulappu on puhdas. Puhdistusaineen jälkeen on suositeltavaa käyttää iholle sopivaa kasvovettä.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: kurkuma, sokeriruoko, kookosöljy.

 

Ainesosat: Luonnon lähdevesi (Aqua) , Cocos Nucifera (neitsytkookosöljy) , Curcuma Longa (kurkuma) juuri-uute, Saccharum Officinarum (sokeriruoko) uute , palmitiinihappo, steariinihappo , kookamidopropyylibetaiini , setyylialkoholi , PEG-7 glyseryylikokoaatti , natriumlauryylisarkosinaatti , glyseriini , parfum, kapryyli/kapriinitriiglyseridi & Natriumakrylaattikopolymeeri, natriumlaktaatti, propyleeniglykoli, glyseryylistearaatti, imidatsolidinyyliurea, fenoksietanoli, bentsoehappo, dehydroetikkahappo, EDTA.

1 arvio tuotteelle Kasvojen puhdistusaine kurkumalla, 100 ml

  1. Carla

    Ihana tuote

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart