Kasvojen puhdistusaine sokeriruo’olla, 100 ml

16.90

Sugarcane Cleanser on ainutlaatuisen koostumuksen omaava kasvojen puhdistusaine rikastettuna sokeriruo’on luontaisesti sisältämällä glykolihapolla. Ravitsee ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti sisältäpäin ja edistää ihon uusiutumista.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Sokeriruokomehu on yksi Intian suosituimmista mehuista, sillä ayurvedan mukaan sillä on monia terveydellisiä etuja. Sokeriruokomehu on mm. täynnä mineraaleja, kuten kalsiumia ja fosforia. Ihonhoidossa sokeriruokoa käytetään hyvin monipuolisesti, sillä sokeriruo’osta saatava uute on luonnollinen glykolihapon lähde, joka kuuluu hedelmähappojen ryhmään, alfahydroksihappoihin, eli AHA-happoihin. Sen tiedetään parantavan kollageenin ja hyaluronihapon synteesiä ihossa, mikä vähentää ryppyjen ja juonteiden ilmenemistä. Sokeriruo’on sisältämä luontainen glykolihappo auttaa lisäksi poistamaan kuolleita ihosoluja tuoden esiin uudistuneen, hehkuvamman ihon. Sokeriruokouute on erittäin alkaloiva ja rikas raudan, kaliumin, sinkin, magnesiumin ja antioksidanttien lähde. Nämä kaikki ravitsevat ihoa ja pitävät sen terveenä.

Sugarcane Cleanser on erittäin hellävarainen kasvojen puhdistusaine, joka poistaa iholta lian ja rasvan, sekä auttaa vähentämään mustapäitä ja valkopäitä säilyttäen ihon luonnollisen pehmeyden. Sokeriruo’on luontaisesti sisältämä tehokas hedelmähappo, glykolihappo syväpuhdistaa ihon tehokkaasti.  Lisäksi tuotteen sisältämä neilikan, kanelin ja sitruunaruohon aromaterapeuttisten öljyjen sekoitus parantaa ihon kuntoa.

Sopii erityisesti: Ihon syväpuhdistukseen

Ihotyypille: normaali, kuiva iho. Sopii erinomaisesti ravitsemaan myös ikääntynyttä ihoa.

Käyttö: Levitä puhdistusainetta kostutetuille kasvoille. Hiero noin minuutin ajan ja huuhtele vedellä. Voidaan käyttää myös kuiville kasvoille – liota vanulappu puhdistusaineeseen ja puhdista kasvot varovasti, kunnes vanulappu on puhdas. Puhdistusaineen jälkeen on suositeltavaa käyttää iholle sopivaa kasvovettä.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: sokeriruokouute, neitsytkookosöljy.

Ingredients: Aqua (Purified Water), Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil, Cetyl Alcohol, Cocamidopropyl Betaine, Glyceryl Stearate, Saccharum Officinarum (Sugar Cane) Stem Extract, Glycerin, Palmitic Acid, Stearic Acid, Propylene Glycol, Sodium Lauroyl Sarcosinate, Caprylic/Capric Triglyceride & Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Lactate, PEG-7 Glyceryl Cocoate, Imidazolidinyl Urea, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, EDTA, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Cymbopogon Nardus (Citronella) Oil, Cinnamal, Eugenol.

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart