Aloe vera kasvovesi, 225 ml

24.90

Aloe Vera Skin Toner on erittäin hellävarainen ja monipuolinen kasvovesi, joka auttaa kosteuttamaan ihoa ja palauttamaan sen tasapainon sekä supistamaan ihohuokosia.

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Erittäin hellävarainen, alkoholiton kasvovesi, joka suojaa, ravitsee ja rauhoittaa ihoa. Sisältää runsaasti luonnollisia, aloe veran monipuolisia aminohappoja, kivennäisaineita, vitamiineja, entsyymejä, proteiineja ja polysakkarideja. Aktiiviset ainesosat pehmentävät ihoa, supistavat ihohuokosia ja ylläpitävät ihon pH-tasapainoa. Ihosta tulee huomattavasti heleämpi ja raikkaampi.

Sopii erityisesti ihon hellävaraiseen elvyttämiseen, rauhoittamiseen ja ravitsemiseen.

Ihotyypille: Kosteutukseen ja ihon ravitsemiseen kaikille ihotyypeille.

Käyttö: Kostuta vanulappu ja puhdista kasvot ja kaula.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: aloe vera

Ingredients: Aqua (Purified Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Extract, Glycerin, Allantoin, Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, EDTA, Diazolidinyl Urea, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Coumarin,CI 19140, CI 42090

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart