Kasvovesi kurkulla, 225ml

24.90

Cucumber Skin Toner -kasvovesi on hellävarainen alkoholiton kurkkuvesi ihon hoitoon ja kosteuttamiseen. Kurkku on monipuolinen luonnon tehoaine iholle, sillä kurkut ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja lukuisia muita ravintoaineita.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Kurkku tunnetaan Ayurvedassa lukuisista terveydellisistä ja ruoansulatusta edistävistä eduistaan. Kurkut ovat täynnä vitamiineja, kivennäisaineita ja muita ravintoaineita, minkä ansiosta kurkku-uutteella on lukuisia etuja myös iholle. Kurkkujen antioksidantit edesauttavat ennaltaehkäisemään ryppyjä, minkä lisäksi kurkut sisältävät mm. sekä foolihappoa että C-vitamiinia. C-vitamiinilla on huomattava kyky edistää uusien solujen kasvua, kun taas foolihappo auttaa torjumaan ympäristömyrkkyjä, jotka voivat saada ihosi näyttämään väsyneeltä tai vanhenemaan ennenaikaisesti. Yhdessä nämä komponentit auttavat ihoa näyttämään terveemmältä ja kiinteämmältä.

Cucumber Skin Toner -kasvovesi on hellävarainen alkoholiton kurkkuvesi ihon hoitoon ja kosteuttamiseen. Se supistaa laajentuneita ihohuokosia, virkistää ihoa ja ylläpitää ihon kosteustasapainoa ja pH-arvoa. Lisäksi kurkun viilentävä vaikutus edesauttaa lievittämään ihon punoitusta ja sen sisältämät mineraalit, kuten piidioksidi, antavat iholle välittömän hehkun.

Sopii erityisesti: ihon kosteuttamiseen

Ihotyypille: kaikille ihotyypeille

Käyttö: Kostuta vanulappu ja puhdista kasvot ja kaula.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: kurkku-uute

Ingredients: Aqua (Purified Water), Cucumis Sativus (Cucumber) Fruit Extract, Glycerin, Allantoin, Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, EDTA, Diazolidinyl Urea, Parfum, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Citronellol, Linalool, CI 42090, CI 19140.

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistettiin modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteet numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä).
Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

 

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart