Kasvovesi papaijaentsyymeillä, 225 ml

18.90

Papaijaentsyymeihin perustuva alkoholiton puhdistusvesi viimeistelee ihonpuhdistuksen. Virkistää, uudistaa ja ravitsee ihoa. Ihosta tulee säteilevä, sileä ja pehmeä.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Ainutlaatuinen, pehmeän koostumuksen omaava kasvovesi ilman alkoholia. Se sisältää papaijahedelmästä uutettuja luonnollisia entsyymejä, jotka parantavat ihoa, säätelevät sen pH-arvoa ja supistavat ihohuokosia. Papaiinientsyymillä on luonnollisia ihoa syväpuhdistavia ominaisuuksia ja kasvovesi rauhoittaa, suojaa ja uudistaa ihoa.

Sopii erityisesti: ihon luonnollisen tasapainon palauttamiseen.

Ihotyypille: akne, sekaiho ja rasvainen iho.

Käyttö: Kostuta vanulappu ja puhdista kasvot ja kaula.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: papaija, lakritsijuuriuute.

Ainesosat: Aqua (Purified Water), Carica Papaya (Papaya) Raw Fruit Extract, Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Glycerin, Allantoin, Propylene Glycol, Imidazolidinyl Urea, EDTA, Diazolidinyl Urea, Parfum, Linalool, Hexyl Cinnamal, CI 14720, CI 15985

Miksi valita Nature’s Secrets?

Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren vuosituhansia vanhasta luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela veda -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys oon toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida planeettan ja sen ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja monet jatkuvat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla. National Green Award Gold:illa.
Yritys sitoutuu intohimoisesti edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision ”olla maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Aloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, ja  erityisesti sen tavoitteita #6 (puhdas vesi ja sanitaatio), #12 (vastuullinen kulutus ja tuotanto) ja #15 (elämä maalla) puitteissa.

Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart