Platinum kirkastava kasvovoide lakritsijuurella, 50 ml

47.90

Face Lifting Cream Enriched with Licorice -kasvovoide elvyttää ikääntynyttä ihoa syvistä kerroksista, tuoden paremmin esiin kasvojen ääriviivat ja antaen iholle nuorekkuutta. Kirkastaa pigmenttiläiskiä ja tekee ihon sävystä tasaisemman ja kirkkaamman.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Lakritsi on yksi vanhimmista ihmiskunnan tuntemista lääkekasveista, ja sitä on käytetty vuosisatojen ajan erilaisissa parantamisperinteissä ympäri maailmaa. Sen juurista ​​valmistettu makea, rauhoittava tee on suosittu kotilääke kurkkuärsytykseen,  vilustumiseen, hengitystieinfektioihin, ruoansulatusvaivoihin, unettomuuteen, väsymykseen ja erilaisiin iho-ongelmiin.
Ayurvediassa lakritsilla on erityinen asema ikääntymisen ennaltaehkäisemiseen vaikuttavana hoitona. Sen katsotaan edistävän pitkäikäisyyttä, ravitsevan ja nuorentavan, sekä vahvistavan kehon luonnollista puolustuskykyä ja täydentävän elinvoimaa.

Face Lifting Cream Enriched with Licorice -kasvovoide on erittäin tehokas voide, joka on suunniteltu kuivalle ja jo ikääntyneemmälle iholle. Monipuolisesti tehoava voide on rikastettu nuoruuden eliksiirinä pidetyn lakritsijuuren hyödyllisillä ominaisuuksilla. Antaa säteilyä, kirkastaa ikään liittyviä pigmenttiläiskiä, tasoittaa ihon sävyä ja vähentää tehokkaasti ryppyjä. Sisältää vahvoja antioksidantteja, orgaanista kookosöljyä, oliiviöljyä ja lakritsijuuriuutetta, jotka kiinteyttävät, hoitavat ja nuorentavat ihoa.

Sopii erityisesti: Ikääntyneelle iholle kiinteyttämään. Ihon värin tasoittamiseen

Keskeiset luonnolliset ainesosat: lakritsijuuri, neitsytkookosöljy, oliiviöljy.

Ihotyypille: Erityisen sopiva ikääntyvälle iholle, joka on altis kuivumiselle.

Käyttö: Levitä iholle ja hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt kokonaan.

Ingredients: Aqua (Purified Water), Glycyrrhiza Glabra (Licorice) Root Extract, Cocos Nucifera (Organic Virgin Coconut) Oil, Cetyl Alcohol, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Glyceryl Stearate, Caprylic/Capric Triglyceride & Sodium Acrylates Copolymer, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, PEG-75 Lanolin, Phenoxyethanol, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Ceteareth-20, Polysorbate 80, Parfum, Imidazolidinyl Urea, Sodium Hyaluronate, EDTA, Carbomer, Potassium Hydroxide, Hexyl Cinnamal, Benzyl Salicylate, Linalool, d-Limonene, Geraniol.

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart