Aloe95 -Aloe vera geeli, 100 ml

29.90

Aloe 95 -Aloe vera geeli on tuoreesta aloesta valmistettu erittäin monipuolinen luomusertifioitu geeli. Sopii ihon monipuoliseen hoitamiseen, rauhoittamiseen ja kosteuttamiseen.

Aloe vera -kasvi on tunnettu jo vuosituhansia sen terveyteen, kauneuteen, ja ihonhoitoon liittyvien ominaisuuksiensa ansiosta. Aloe vera sisältää yli 70 potentiaalisesti aktiivista ainesosaa: vitamiineja, entsyymejä, kivennäisaineita, sokereita, ligniiniä, saponiineja, salisyylihappoa ja aminohappoja.

Aloe vera -kasvi sisältää mm. A-vitamiinia (beetakaroteeni), C- ja E-vitamiinia, B12-vitamiinia, foolihappoa ja koliinia. Lisäksi aloe verassa esiintyy lukuisia mineraaleja, kuten kalsiumia, kromia, kuparia, seleeniä, magnesiumia, mangaania, kaliumia, natriumia ja sinkkiä.  Aloe verassa on myös salisyylihappoa, jolla on anti-inflammatorisia ja antibakteerisia ominaisuuksia.

Aloe 95 on luomusertifioitu, 100 % luonnollinen geeli iholle, joka on tuorepuristettu suoraan aloe verasta. Kirkas ja hajuton geeli hoitaa niin kasvojen kuin vartalonkin ihoa kokonaisvaltaisesti. Geeli lisää ihon elastisuutta ja raikastaa ihoa, pehmentäen ja kosteuttaen sitä tehokkaasti. Aloe Veran sisältämät bioaktiiviset ainesosat hoitavat, ravitsevat ja kosteuttavat ihoa monipuolisesti. Geeli on erityisen tehokas rauhoittamaan ihoa auringonoton, karvanpoiston tai parranajon jälkeen. Ihanteellinen myös ongelmallisen, hilseilevän ihon hoidossa. Suositellaan myös pieniin palovammoihin sekä hyönteisten puremiin. Soveltuu käytettäväksi kasvoille, vartalolle ja päänahkaan.

NATRUE, luonnonmukainen, sertifioitu (International Association of Natural and Organic Cosmetics, Bryssel, Belgia).

100 % luonnollista, 95 % luomusertifioitua aloe vera -geeliä; loput 5 % tuotteesta koostuu luonnollisista, luonnossa esiintyvistä ja luonnon kanssa identtisistä aineista.

Käyttötarkoitus: Ihon kokonaisvaltaiseen ravitsemiseen. Pehmentämään, kosteuttamaan ja rauhoittamaan ihoa.

Ingredients: Aloe Barbadensis (Organic Aloe Vera) Leaf Gel*, Alcohol Denat.*, Glycerin*, Dehydroxanthan Gum**, Glyceryl Caprylate**, Benzyl Alcohol***, Aqua*, Sodium Benzoate***, Potassium Sorbate***
*Natural **Naturally Derived ***Nature Identical

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart