Ravitseva hiusöljy Ceylonin vihreän teen uutteella, 143 ml

32.50

Nourishing Hair Oil -hiusöljy sisältää yhdistelmän kymmentä sertifioitua biologista öljyä ja kasviuutetta, joilla on poikkeuksellisia hiuspohjaa ja hiusten hyvinvointia parantavia ominaisuuksia. Kokonaisvaltainen hoito hiuksillesi!

Osasto: Avainsana tuotteelle

Nourishing Hair Oil -hiusöljy on tehokas ja erittäin ravitseva kokonaisuus, joka sisältää kymmentä päänahan ja hiusten hyvinvoinnille valittua luonnollista öljyä ja kasviuutetta. Säännöllisellä käytöllä päänahasta tulee terve ja hiuksista kiiltävät. Vihreän teen sisältämä kofeiini vaikuttaa hiusjuuriin ja stimuloi hiustenkasvua. Piparminttu- ja neilikkaöljyt kosteuttavat hiuksia juurista latvoihin ja parantavat päänahan verenkiertoa. Miellyttävä aromaterapeuttinen tuoksu.

Natrue.org, 100 % luonnollinen, sertifioitu  (Kansainvälinen luonnonkosmetiikan ja luonnonmukaisen kosmetiikan yhdistys, Bryssel, Belgia).

Käyttötarkoitus: virkistää, kosteuttaa hiuspohjaa ja hiuksia, tekee hiuksista tuuheat ja vahvat, antaa kiiltoa kuiville latvoille.

Kuinka käyttää: Levitä ennen pesua kuiviin hiuksiin ja anna vaikuttaa vähintään 20 minuuttia (voit jättää myös yöksi). Vaikutusajan jälkeen pese hiuksesi perusteellisesti sinulle sopivalla shampoolla.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: neitsytkookosöljy, auringonkukansiemenöljy, manteliöljy, vihreä tee

Ingredients: Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Cocos Nucifera (Organic Virgin Coconut) Oil, Cocos Nucifera (King Coconut) Oil, Rubia Cordifolia (Velmadata) Extract, Phyllanthus Emblica (Nelli) Fruit Extract, Camellia Sinensis (Natural Green Tea Caffeine) Extract, Mentha Piperita (Peppermint) Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Eugenol*, d-Limonene*, Isoeugenol*, Linalool*
*from natural essential oils

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart