Platinum silmänympärysvoide gotu kola -uutteella, 14 ml

45.20

Under Eye Cream with Gotu Kola -silmänympärysvoide on laadukas ja monipuolisesti tehoava voide herkälle silmänympärysiholle. Tehokas koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa, vähentää ryppyjä sekä poistaa tummia silmänalusia ja turvotusta.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Aasian kosteikoista kotoisin oleva gotu kola (Centella asiatica) on persiljaperheeseen kuuluva monivuotinen yrtti, jota pidetään Ayurvedassa tridoshana eli kaikkia 3 doshaa, vataa, pittaa ja kaphaa tasapainottavana. Tämän kasvin lehtiä ja varsia on käytetty tuhansia vuosia ayurvedisessa, kiinalaisessa ja indonesialaisessa lääketieteessä kehon, mielen ja sielun parantamiseen.

Gotu kola tunnetaan myös monipuolisena ihonhoitoeliksiirinä, joka todella tekee kaiken. Se sisältää runsaasti antioksidantteja sen sisältämien B- ja C-vitamiinien sekä flavonoidien ansiosta.
Lisäksi sen sisältämät kemialliset yhdisteet, triterpenoidit, lisäävät kollageenin tuotantoa ja kiinteyttävät ihoa. Monipuolisen vaikutuksensa ansiosta sillä on myös viilentävä vaikutus punakalle, ärtyneelle ja herkälle iholle. Gotu kola vilkastuttaa verenkiertoa, mikä edesauttaa tärkeiden ravintoaineiden kulkeutumista iholle. Lisäksi se sisältää välttämättömiä rasva- ja aminohappoja, jotka pitävät ihon terveenä ja hehkuvana.

Under Eye Cream with Gotu Kola -silmänympärysvoide on erittäin riittoisa ja korkealaatuinen monitoimivoide, joka on kyllästetty gotu kolan fytoravinteilla ja Haloxyl-peptideillä. Voide vähentää välittömästi silmien turvotusta, kiinteyttää ihoa ja parantaa ihon sävyä. Tehokas koostumus stimuloi kollageenin tuotantoa, vähentää merkittävästi ryppyjä silmien ympärillä ja palauttaa virkistyneen, nuorekkaan ilmeen.

Soveltuu erityisesti: tummien silmänalusien ja silmänympärysihon juonteiden hoitoon ja ennaltaehkäisemiseen

Ihotyypille: kaikille ihotyypeille

Käyttö: Levitä silmänympärysiholle aamuisin kevyesti hieroen. Varo tuotteen joutumista silmiin.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: Luonnonmukainen gotu kola -uute, neitsytkookosöljy, oliiviöljy

Ingredients: Aqua (Purified Water), Organic Centella Asiatica (Gotukola) Leaf Extract, Cocos Nucifera (Organic Virgin Coconut) Oil, Cetyl Alcohol, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Palmitic Acid, Stearic Acid, Glycerin, Isopropyl Myristate, Propylene Glycol, Steareth -20, N-Hydroxysuccinimide, Chrysin, Palmitoyl Oligopeptide, Palmitoyl Tetrapeptide-3, Glyceryl Stearate, Caprylic / Capric Triglyceride & Sodium Acrylates Copolymer, Sodium Lactate, PEG-75 Lanolin, Polysorbate 80, Ceteareth-20 Acid, Imidazolidinyl Urea, Carbomer, EDTA, Potassium Hydroxide, Parfum

 

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

2 arviota tuotteelle Platinum silmänympärysvoide gotu kola -uutteella, 14 ml

  1. Miia T.

    Tämä on ollut tosi kiva tuttavuus.Ollut nyt käytössä puolisen vuotta ja edelleen tuotetta riittää. Virkistää ihanasti silmänalusia.

  2. Sari

    riittoisa

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart