Vartalovoide aloe veralla, 210 ml

17.90

Body Lotion Aloe Vera -vartalovoide hoitaa ihoa monipuolisesti sen sisältämien luonnonöljyjen ja kasviuutteiden ansiosta. Ihosta tulee välittömästi pehmeä, sileä ja ravittu ja sitä jää ympäröimään miellyttävän kevyt, mutta raikas tuoksu.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Sanskritissa, muinaisessa Ayurvedan kielessä, aloe veraa kuvaava sana on kumari, joka tarkoittaa ’kaunista nuorta tyttöä’. Ayurvedassa Aloe vera tunnetaankin juuri sellaisena luonnon ihmeaineena, joka pitää naisen aina nuorekkaana. Se on nuorentava yrtti, osa erityistä Ayurvedisten yrttien luokkaa, joka tunnetaan nimellä rasayana. Rasayana-yrtit ovat ikääntymistä estäviä, immuunijärjestelmää tukevia, parantavia aineita, jotka auttavat suojaamaan kehoasi jokapäiväisen elämän luonnolliselta kulumiselta ja stressiltä.

Tamarindi on ikivanha ayurvedassa käytetty ainesosa, jota on käytetty ihon uudistamiseen ja puhdistamiseen mm. sen korkean C-vitamiinipitoisuuden vuoksi. Se uudistaa ihoa hellävaraisesti antaen sille hehkua. Muinaisina aikoina Tamarindista soseutettua tahnaa levitettiin myös haavoille vahvistamaan vastustuskykyä ja auttamaan ihon parantumisessa, sen antimikrobisten ominaisuuksien vuoksi.

Body Lotion Aloe Vera -vartalovoide on uudistava, nuorentava ja virkistävä voide, jossa on runsaasti monipuolista aloe vera -geeliä sekä tamarindipuun siemenuutetta. Aloe Vera on ayurvedian yksi monimuotoisimpina pidettyjä luonnon ihmeaineita, joka on erityisen aktiivinen kosteuttaessaan, rauhoittaessaan ja stimuloidessaan ihoa. Tamarindi -siemenuute yhdessä luonnollisen puhtaiden neitsytkookos-, manteli- ja risiiniöljyjen kanssa ylläpitää ihon kosteustasapainoa, pehmentäen ja raviten sitä. Ihosta tulee huomattavasti pehmeämpi ja sileämpi. Ei sisällä mineraaliöljyjä.

Sopii erityisesti: ihon kosteuttamiseen

Ihotyypille: kaikille ihotyypeille

Käyttö: Levitä iholle ja hiero kevyesti, kunnes voide on imeytynyt kokonaan.

Keskeiset luonnolliset ainesosat: aloe vera -geeli, manteliöljy, risiiniöljy, tamarindinsiemenuute, neitsytkookosöljy, auringonkukansiemenöljy

Ingredients: Aqua (Purified Water), Aloe Barbadensis (Aloe Vera) Leaf Gel, Tamarindus Indica (Tamarind) Seed Extract, Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil, Glyceryl Stearate, Diheptyl Succinate, Capryloyl Glycerin/Sebacic Acid Copolymer, Glycerin, Isopropyl Myristate, Palmitic Acid, Stearic Acid, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cetyl Alcohol, Caprylic/Capric Triglyceride & Sodium Acrylates Copolymer, Ceteareth-20, Phenoxyethanol, Ethylhexylglycerin, Parfum, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Polysorbate 80, Benzoic Acid, Dehydroacetic Acid, Glyceryl Caprylate, Glycol Stearate & Stearamide AMP, Carbomer, EDTA, Potassium Hydroxide, Benzyl Salicylate

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart