Kosteuttava vartaloöljy kanelilla, 143 ml

28.90

Ultra Hydrating Body Massage Oil on täydellisesti rentouttava öljy ihonhoitoon ja hierontaan. Miellyttävä neilikan ja kanelin aromi rauhoittaa aistit.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Ultra Hydrating Body Massage Oil on aromaterapeuttinen, erittäin monipuolinen vartaloöljy, joka soveltuu erityisesti hierontaan sen aisteja hellivien ainesosien ansiosta. Tämä syväkosteuttava, 100 % luonnollinen vartalohierontaöljy sisältää monipuolisen yhdistelmän orgaanisia neitsytkookos-, oliivi-, auringonkukansiemen- ja  seesaminsiemenöljyjä, sekä Rubia Cordifolia -kasviuutteen runsaita kosteuttavia ja antioksidanttisia voimia. Tehokas sekoitus kosteuttamaan, ravitsemaan ja pehmentämään ihoa kokonaisvaltaisesti. Täydellisten eteeristen öljyjen yhdistelmä neilikankukkaöljyä ja Ceylonin hienointa kaneliöljyä vapauttaa luonnollisen rentouttavan aromin rauhoittamaan ja kyllästämään aisteja.

Natrue.orgluonnollinen, sertifioitu (International Association of Natural and Organic Cosmetics, Bryssel, Belgia).

100 % luonnollinen.

Käyttötarkoitus: Ihon syväkosteutukseen ja hoitoon. Rentoutumiseen.

Ingredients: Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Cocos Nucifera (Organic Virgin Coconut) Oil, Sesamum Indicum (Sesame) Seed Oil, Rubia Cordifolia (Velmadata) Extract, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Melia Azadirachta (Neem) Seed Oil, Eugenol*, Cinnamal*, Linalool*, Benzyl Benzoate*, d-Limonene*, Coumarin*, Isoeugenol*.
*from natural essential oils

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?
Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart