Rauhoittava vartaloöljy sitruunaruoholla, 143 ml

28.90

Coconut Body Beauty Oil with Lemongrass -vartaloöljy sisältää ravitsevia orgaanisia neitsytkookosöljyä, oliiviöljyä, auringonkukansiemenöljyä, arvokasta jojoba-siemenöljyä ja makeaa manteliöljyä, joiden ansiosta iho tulee intensiivisesti kosteutetuksi, ravituksi ja silkkisen pehmeäksi

 

Osasto: Avainsana tuotteelle

Sitruunaruohon eteeristä öljyä on käytetty vuosituhansia sen antiseptisten ja tulehdusta ehkäisevien ominaisuuksiensa vuoksi sekä luonnollisena lääkkeenä kuumeen, yskän ja vilustumisen hoitoon. Ayurvediassa sitä on käytetty myös ruoansulatushäiriöiden, unettomuuden ja stressin hoitona. Aromaterapiassa sitruunaruohon eteerinen öljy on yleisesti käytössä mm. diffuusoreissa ja hierontaöljyissä sen terapeuttisten etujen vuoksi, sillä sen tuoksu edesauttaa lievittämään stressiä ja jännitystä, vahvistaen näin vastustuskykyä ja yleistä hyvinvointia.

Coconut Body Beauty Oil with Lemongrass -vartaloöljy on ylellinen, 100 % luonnollinen, ihoa kokonaisvaltaisesti hoitava kauneusöljy. Öljy Sisältää rauhoittavaa sitruunaruohon eteeristä öljyä, joka antaa rentouttavaa lämpöä ja mukavuutta. Runsas trooppisten öljyjen sekoitus kosteuttaa ja ravitsee ihoa intensiivisesti antaen sille silkkisen pehmeyden. Sisältää ravitsevia orgaanisia neitsytkookosöljyä, oliiviöljyä, auringonkukansiemenöljyä, arvokasta jojoba-siemenöljyä ja makeaa manteliöljyä, joiden ansiosta iho tulee intensiivisesti kosteutetuksi, ravituksi ja silkkisen pehmeäksi; Täydellisesti hoitava illan kauneusrituaali ja ihon hehkun viimeistely ennen levollisia yöunia.

Natrue.org – luonnollinen, sertifioitu (International Association of Natural and Organic Cosmetics Bryssel, Belgia).

Tarkoitus: Syväkosteuttaa, hoitaa ja ravitsee ihoa. Rauhoittaa, rentouttaa ja auttaa lievittämään stressiä.

Ingredients: Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Cymbopogon Flexuosus (Lemongrass) Oil, Citral*, Geraniol*, Limonene*
*from natural essential oils

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart