Monipuolinen Aloe Vera -geeli.

Aloe on Sri Lankan arvostetuin kasvi sen ainutlaatuisten parantavien, ikääntymistä ehkäisevien, kosteuttavien, tulehdusta ehkäisevien ja solujen uudistumista edistävien ominaisuuksien vuoksi. Aloe-geelin on kliinisesti todistettu auttavan auringolle, tuulelle tai kylmälle altistuneen ihon palautumisessa.

Aloeta kutsutaan usein luonnolliseksi parantajaksi, koska se

  • on antibakteerinen, suojaa tulehduksilta ja on yksinkertaisesti korvaamaton palovammojen yhteydessä
  • kosteuttaa ihoa luonnollisesti, hoitaa sitä aknen, ekseeman ja psoriaasin yhteydessä
  • suojaa hiuspohjaa hilseilyltä ja hiusten päitä pullistumiselta
  • edistää haavan paranemista, parantaa verenkiertoa ja verisuonten kuntoa

    Nature’s Secrets -tuotesarjan Aloe 95 on yksi maailman puhtaimmista luonnollisista ja sertifioiduista orgaanisista Aloe Vera -tuotteista, sillä 95 % tästä tuotteesta on orgaanista, tuorepuristettua Aloe Vera -kasvin geeliä. Loput 5 % tuotteesta koostuu luonnollisista, luonnossa esiintyvistä tai luonnon kanssa identtisistä aineista. Säilyttääksemme korkealaatuisen tuoreuden ja puhtauden, käytämme suoraan kasvista saatavaa aloe-geeliä lyofilisoidun aloe-jauheen sijasta.

    Aloe 95 -tuotteella on eurooppalainen NATRUE-sertifikaatti, joka todistaa sen luonnollisuuden ja ympäristöystävällisyyden (lue lisää natrue.org).
Shopping Cart