Virkistävä vartaloöljy makealla appelsiinilla, 143 ml

28.90

Coconut Body Beauty Oil with Sweet Orange -vartaloöljy sisältää monipuolisen sekoituksen ravitsevia orgaanisia kasviöljyjä: neitsytkookosöljyä, neilikankukansiemenöljyä, aromaattista Ceylonin kaneliöljyä, auringonkukkasiemenöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja jojobansiemenöljyä. Lisäksi sen sisältämä makean appelsiinin eteerinen öljy virkistää, kohottaa mielialaa ja herättää aistit.

Osasto: Avainsana tuotteelle

Coconut Body Beauty Oil with Sweet Orange -kauneusöljyn makeiden appelsiinien huumaavan lempeä tuoksu virkistää ja herättää aistit. Aromaterapiassa makean appelsiinin eteeristä öljyä pidetään yhtenä parhaiten mielialaa kohottavista ja piristävistä tuoksuista. Antioksidanttisten luonnoöljyjen yhdistelmä ravitsee ihoa ja tekee siitä silkkisen tuntuisen. Sisältää monipuolisen sekoituksen ravitsevia orgaanisia kasviöljyjä: neitsytkookosöljyä, neilikankukansiemenöljyä, aromaattista Ceylonin kaneliöljyä, auringonkukkasiemenöljyä, manteliöljyä, oliiviöljyä ja jojobansiemenöljyä. Tekee ihosta vastustamattoman säteilevän, pehmeän ja täyteläisen.

Natrue.org – luonnollinen, sertifioitu (International Association of Natural and Organic Cosmetics, Bryssel, Belgia).

Käyttötarkoitus: Kosteuttaa ihoa, antaa iholle hehkua. Virkistää mieltä.

Ingredients: Cocos Nucifera (Virgin Coconut) Oil, Helianthus Annuus (Sunflower) Seed Oil, Olea Europaea (Olive) Fruit Oil, Prunus Amygdalus Dulcis (Sweet Almond) Oil, Citrus Sinensis (Sweet Orange) Oil, Simmondsia Chinensis (Jojoba) Seed Oil, Eugenia Caryophyllus (Clove) Flower Oil, Cinnamomum Zeylanicum (Cinnamon) Bark Oil, Limonene*, Eugenol*, Cinnamal*, Linalool*, Benzyl Benzoate*.
*from natural essential oils

Miksi valita NATURES by Nature’s Secrets?

Natures.fi on suomalainen verkkokauppa, joka jälleenmyy Nature’s Secrets sarjan ayurvedisia ihonhoidon tuotteita ainoana Suomessa. Yritys on kotimainen perheyritys, jonka toimipaikka on perheen kotona, Helsingin Laajasalossa. Verkkokaupan perustaja, perheenäiti Henna löysi ainutlaatuisen tuotesarjan erikoisten sattumien summana ollessaan joogaretriitillä Sri Lankan saarella. Hän vaikuttui valmistajan eettisistä ja luontoa kunnioittavista arvoista, sekä yrityksen omasta tuotekehitysyksiköstä, missä ikiaikainen luonnontieto yhdistyy modernin ihonhoidon oppeihin.
Nature’s Secrets -sarjan tuotteet ovat saaneet inspiraationsa monimuotoisen Sri Lankan saaren luonnonaineiden hoitavista ja parantavista ominaisuuksista, jotka on tunnettu vuosituhansia. Tuotteiden ainesosat pohjaavat muinaisiin ayurvedan ja  hela vedan -mukaisiin resepteihin.
Valmistaja Nature’s Beauty Creations on sitoutunut tarjoamaan vastuullisesti ja eettisesti valmistettuja tuotteita ja varmistamaan asiakkaiden, henkilöstön, tavarantoimittajien ja yhteisön turvallisuuden ja hyvinvoinnin. Tuotteet on kehitetty aina ympäristöä kunnioittaen, ja yritys on toteuttanut monia aloitteita biologisen monimuotoisuuden suojelun, kestävän hankinnan, jätehuollon ja kestävän kehityksen tiedostamisen saralla.
Yrityksen perustamisesta lähtien Nature’s Beauty Creations on päättänyt investoida maapallon ja ihmisten tulevaisuuteen. Kunnioitus luontoa kohtaan ja useat aloitteet sen suojelemiseksi ovat saaneet myös kansallista tunnustusta, ja yritys on palkittu Sri Lankan korkeimmalla ympäristöpalkinnolla ’National Green Award Gold’:illa.
Yritys sitoutuu edelleen laajentamaan kestävän kehityksen aloitteita saavuttaakseen asettamansa vision olla ”maailman ympäristöystävällisin kosmetiikkavalmistaja”. Yrityksen ympäristöaloitteet ovat myös linjassa YK:n kestävän kehityksen tavoitteiden kanssa kohti parempaa ja kestävämpää tulevaisuutta, kuten erityisesti YK:n tavoitteita numero 6 (Puhdas vesi ja sanitaatio), 12 (Vastuullista kuluttamista) ja 15 (Maanpäällinen elämä). Lue lisää: https://www.nbc.lk/about/origin

Arviot

Tuotearvioita ei vielä ole.

Vain kirjautuneet asiakkaat -jotka ovat ostaneet tuotteen- voivat kirjoittaa tuotearvion.

Shopping Cart