Luonnon inspiroimaa luonnonkosmetiikkaa

Mistä Nature’s secrets tulee?

Jos katsot Intian valtamerelle, näet kirkkaan smaragdinvärisen saaren – kauniin Sri Lankan.

Saari lumoaa trooppisella vehreydellään, hämmästyttävällä kasviston ja eläimistön monimuotoisuudellaan sekä upeilla, valtavilla teeviljelmillä. Saarella on harjoitettu Hela Veda -luonnonparannusjärjestelmiä ja ayurveda-lääketiedettä, jotka muinaiset asukkaat ovat kehittäneet yli 5 000 vuoden kuluessa. Siksi Sri Lankaa on jo pitkään pidetty terveyden ja luonnonhoitojen aarreaittana. Suuri osa kasvien parantavia ominaisuuksia koskevasta tiedosta on siirtynyt sukupolvelta toiselle ja se on kirjattu huolellisesti ylös palmunlehtiin.

Juuri siksi Sri Lankassa syntyi luonnonkosmetiikka Nature’s Secrets, joka on täydellisessä sopusoinnussa luonnon kanssa.

Luonnon ja tieteen välinen yhteistyö

Kosmetiikkamme valmistuksessa käytetyt ainesosat ovat peräisin rakkaudella luodusta ja huolellisesti hoidetusta paikallisesta yksityisestä lääkekasvien puutarhasta. Tässä puutarhassa on yli 800 lajia erilaisia lääkekasveja, joilla on poikkeuksellisia parantavia ominaisuuksia.

Toisaalta pelkkä lääkekasvien puutarha ei riitä laadukkaan kosmetiikan valmistukseen, vaan Nature’s Secrets -luonnonkosmetiikan valmistaja käyttää ulkopuolista tutkimusta, jotta tuotteet olisivat mahdollisimman laadukkaita ja tehokkaita. Valmistajan plantaaseilla sijaitsee myös on kasvien tutkimuskeskus, jossa yhdistetään muinaisen väestön dokumentoitua tietämystä Hela Veda -luonnonparannuksen ominaisuuksista ja luonnollisesta ayurveda-lääketieteestä sekä nykypäivän tieteellisestä tietämyksestä kasveista ja niiden parantavien ominaisuuksien soveltamisesta. Edellä mainittu kasvien tutkimuskeskus laajentaa jatkuvasti tutkimustaan yhteistyössä paikallisten ja kansainvälisten tutkimuslaitosten kanssa. Jatkuvasti kehittyvät tutkimusprosessit ja päivitetty tieto takaavat Nature’s Secrets -tuotteiden tehokkuuden.

Kosmetiikan tuotannossa ei unohdeta tuotannon teknistä puolta. Nature’s Secretsillä on Sri Lankan kehittyneimmät ja hygieenisimmät tuotantotilat, jotka ovat eurooppalaisten hyvien tuotantotapojen (GMP) ja kansainvälisten ISO 9001- ja ISO 14001 -vaatimusten mukaisia.

Kosmetiikkaa ilman julmuutta

Luonnonkosmetiikkaa valmistava Nature’s Secrets luottaa kunnioitukseen ja myötätuntoon kaikkia elämänmuotoja kohtaan ja ilmoittaa ylpeänä, että valmistusprosessissa ei ole vahingoitettu yhtään eläintä. Kosmetiikkaa ei testata eikä koskaan testata eläimillä.

Ympäristöystävällisyys

Luonnonkosmetiikkaa valmistava Nature’s Secrets pyrkii jatkuvasti suojelemaan ympäristöä erilaisten suojelu- ja kestävyyskäytäntöjen avulla. Valmistaja on ylpeä siitä, että se sai ainoana kosmetiikka-alan toimijana saanut National Green Awards -kilpailussa kultaisen palkinnon.

Tärkeimmät ympäristöpalkinnot:

  • Uusiutuvien energialähteiden käyttö
  • Puhtaat ja ekologiset tuotantoprosessit,
  • Kestävä kasvien tarjonta,
  • Ekologinen jätehuolto,
  • Tehokas vedenkäsittely ja uudelleenkäyttö,
  • Arvokkaiden kasvien säilyttäminen,
  • Ekologisen tasapainon säilyttäminen.

Uskomaton tilaisuus

Kun tutustut Nature’s Secrets -kosmetiikkatuotannon filosofiaan ja arvoihin, et varmaankaan ihmettele, miksi me Suomessa, NATURES.FI, olemme päättäneet tuoda tämän Sri Lankasta peräisin olevan luonnonkosmetiikkasarjan Suomen markkinoille.

Näiden kosmetiikkatuotteiden avulla haluamme välittää rakkautta luontoa ja ihmiskehoa kohtaan.

Nature’s Secrets -tuotteet on kehitetty kunnioittaen muinaisen väestön tietämystä ja tieteellistä oppia, ja ne on kehitetty suurella huolenpidolla ympäristöstä ja myötätunnolla eläimiä kohtaan.

Shopping Cart